Tensiometru de brat TD-3140

330,00 lei

19 în stoc

SKU: T001 Categorie:

Descriere

Tensiometrul de brat TD-3140B incorporeaza cei mai avansati senzori care asigura masurarea precisa a tensiunii arteriale. Dispozitivul este validat clinic si rezultatele masuratorilor sunt foarte exacte. Este usor de utilizat in lipsa cablurilor sau tuburilor de presiune, fiind in acelasi timp solid si fiabil. Dispozitivul este un produs premium si face parte din noua generatie de tensiometre inteligente ce inglobeaza tehnologie avansata. Se conecteaza prin bluetooth la smartphone sau tableta si transmite valorile parametrilor vitali catre aplicatia mobila a producatorului, pentru a impartasi rezultatele masuratorilor cu familia sau cu medicul.

Permite analize si evaluari grafice ale valorilor tensiunii prin intermediul aplicatiei mobile recomandate de producator.

Tensiometrul de brat TD-3140 este destinat masurarii presiunii sistolice si diastolice si a pulsului. Tensiunea arteriala este masurata non invaziv la nivelul bratului, folosind metoda oscilometrica. Poate fi folosit de persoane cu varsta de peste 18 ani, la domiciliu sau in centre medicale.


Date tehnice

Precizie tensiune ±3 mmHg sau ±2% din masuratori
Precizie puls ±4% din masuratori
Memorie maximum 200 de inregistrari
Alimentare 4 baterii alcaline 1,5 V AA
Greutate 240 g fără baterii
Transmitere date Bluetooth
Condiții de utilizare temperaturi intre 5 grade Celsius – 40 grade Celsius, umiditate intre 15%-93%
Compatibilitate iOS, Android
Conectivitate se conecteaza prin bluetooth la aplicatia mobila a producatorului
Țara de origine Taiwan
Garanție 1 an

fisatehnica