Cu totii suntem egali in fata bolii.
Covid-19 nu face selectie in functie de varsta, statut social, profesie sau nationalitate.

Selectia o putem face doar noi alegand sa ne expunem sau nu. Astazi avem la dispozitie solutii prin care sa evitam aceasta expunere si sa limitam contactul cu alte persoane cu diverse afectiuni transmisibile.

Centrele medicale sau spitalele sunt zone vizitate in aceste zile de multi bolnavi cu afectiuni respiratorii. Monitorizarea medicala la distanta devine un instrument in lupta cu noul coronavirus si in prevenirea raspandirii sale si o solutie sigura pentru a beneficia de servicii medicale in afara zonelor expuse. Cu ajutorul dispozitivelor medicale conectate la platforme de telemedicina, pacientii cu afectiuni respiratorii cronice isi pot masura de acasa functia pulmonara si saturatia oxigenului in sange si pot trimite valorile masurate catre medicul curant. Acesta poate sesiza in timp util semnele de agravare ale bolii, pacientul prezentandu-se la cabinetul medical doar atunci cand este absolut necesar.

Cu ajutorul tehnologiei ce face posibila monitorizarea medicala la distanta, pacientul ramane in confortul propriului sau domiciliu, evita contactul cu alte persoane bolnave si joaca un rol activ in controlul propriei afectiuni. Pe de alta parte, medicul urmareste evolutia afectiunii pacientului chiar si de la distanta, poate face recomandari si poate ajusta tratamentul prescris.

Dispozitivele recomandate pentru pacientii cu afectiuni pulmonare sunt spirometrul (pentru masurarea parametrilor ventilatori) si pulsoximetrul (pentru masurarea saturatiei oxigenului in sange).

Alege dispozitivele Telemediq

Telemediq ofera dispozitive medicale cu bluetooth care permit monitorizarea medicala la distanta a afectiunilor pulmonare si prevenirea expunerii la noii virusi.

Abonamente monitorizare Telemediq

Monitorizarea medicala la distanta devine un instrument in lupta cu noul coronavirus si o solutie sigura pentru a beneficia de servicii medicale in afara zonelor expuse.

monitorizare-boli-respiratorii-min

Monitorizare boli respiratorii

diabet-zaharat-monitorizare-continua-min

Monitorizare diabet si obezitate

monitorizare-boli-cardiovasculare-min

Monitorizare boli cardiovasculare

Mereu gata sa-ti fim de ajutor

Completeaza formularul pentru a fi contactat de catre unul din specialistii Telemediq.
Ne poti contacta si la telefon  +40-799-402167 sau ne poti scrie direct la office@telemediq.ro